Why W&F?UNDER CONSTRUCTION De boodschap van tevredenheid gaat vanzelf rond. Bij W&F detacheringen verbazen we ons er wel eens over hoe sterk mond-tot-mondreclame werkt. Dagelijks krijgen we telefoontjes en e-mails van mensen die graag via ons aan de slag gaan en van bedrijven die vakkundige medewerkers zoeken. Vaak vallen dan de termen ‘gehoord van’ en ‘via’.

Toch hebben we, om flexibel te kunnen inspelen op de behoeften van onze relaties, recruiters in Polen en Portugal, op wie we direct een beroep kunnen doen. Zij en wij besteden bijzonder veel aandacht aan het selecteren van mensen waarnaar u op zoek bent. Mensen die hun vak verstaan.

Veel van onze relaties behoren tot de metaalsector, maar ook voor andere branches bieden wij gekwalificeerde mensen aan wie men een verant- woordelijke taak met een gerust hart kan overlaten.
W&F detacheringen werkt volgens de normen van de ABU, de Algemene Bond van Uitzendondernemingen. Daarbij houden wij minimaal de hiervoor opgestelde CAO aan. ‘Beloven’ en ‘doen’ zijn bij ons altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan zeker even contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek.W&F Detacheringen
Home